lördag 31 oktober 2015

Gadget + This Gift Is A Curse live på Nalen i Stockholm

Igår hamnade den här lille countrybloggaren på hårdrocksklubb, det var som ni kan förstå en fullständigt vidrig upplevelse. Här kommer en rapport.

Kvällen började söder om söder med vin i goda vänners lag. Man skulle kunna tycka att det vore trevligt nog en fredagkväll. Men nej då! Den skulle alltså förstöras med djävulens musik, hårdrock av arten riktigt hård och jävlig. Jag hade inte heller fått memot om den svarta klädkoden och valsade in på Nalens klubb i knallröd topp och blåjeans. Jag var själva defenitionen av mal placé.

Huvudakten för kvällen var This Gift is A Curse. Vi var i ärlighetens namn dock inte där för att lyssna på dem utan för att köpa deras fina merchandice, tygväskor i raffiga prints. För besväret fick vi betala 80 riksdaler och kanske i nedsatt hörsel för all evighet. När förbandet Gadget drog igång fick vi fly i panik. I baren kunde man tillslut sätta sig och lyssna utan att vilja avsluta sitt liv i förtid, men de var på gränsen alltså. Vi stod ändå ut hela deras set och hade för intention att även lyssna på huvudnumret men kom tillslut till insikten att det var ett slöseri av tre dugliga fruntimmers liv.

Således såg vi inte huvudnumret men jag kan ändå med stort självförtroende säga att det hade varit precis lika vedervärdigt. Att någon människa kan finna glädje i denna musik är för mig en gåta.

Här sitter vi och "njuter".
Betyg: 0 (av 5)

1 kommentar:

  1. Men hjälp! Då hade du haft betydligt bättre med mig på zombieevenemang och Steve Earle istället.

    Dock intressant sätt att få publik på sina spelningar, att kunna locka dit folk på snygga tygväskor.

    SvaraRadera