onsdag 30 mars 2011

flotta tips

Jag uppskattar verkligen alla fina kommentarer jag får här på bloggen. Det är nästan lite sjukligt hur glad jag blir när jag ser att någon stackars sate varit inne på min tramsiga blogg och kommenterat.

Jag uppskattar särskilt att få tips på bra countrymusik som jag på något märkligt sätt missat. Stefan tipsade mig om följande artister.Ashley Monroe tycker jag inte låter helt olik en ung version av Lee Ann Womack, vilket ju är ett rysligt gott betyg.

Caitlin Rose går snäppet mer åt indiehållet med den där skönt monotona rösten och intentsägande white trash-inspirerade videon. Verkligen en artist jag vill höra (och se) mer ifrån.

Pete Molinaris One Stolen Moment är också fin men jag hade lätt klarat mig utan det störiga elpianot (eller vad det nu är för oväsen som sköljer över en 1.51 in i låten).

Tack för bra tips Stefan!

2 kommentarer:

  1. med en sån uppmuntran till slafsigt kommmenterade så kör jag nu gärnet: sista låten hade en viss dylan-kvalitet över sig med den nasala och rätt kassa rösten(?) och alla (vissa redan nämnda) störiga instrument. synd bara att den inte var lite såsigare och deppigare. nu blev det serge gainsbourg och beach boys i samma, tillsammans med dylan.

    SvaraRadera
  2. Fina låtar! Har du hört albumet med Bruce Springsteen and the E street Band ? Ett underbart album med annorlunda musik från Bruce!

    http://open.spotify.com/user/ricke_keane/playlist/5UaVR9X7JnUBubnfSvHpdF

    kram Lina =)

    SvaraRadera