måndag 28 december 2009

mellandagskrönika

Nu har julen glidit in det apatiska tillståndet mellandagarna. Tiden fördrivs med att fika (ca sju gånger per dag), lyssna på countrymusik, spela wii, plugga (ytterst lite) och skava runt i längdåkningsspåret med noll fäste - don't try it at home. Mellandagarna är myspys extravaganza och jag önskar man kunde frysa den här tiden så man kunde hålla på så här i flera veckor, mellanveckorna! Men verkligheten sköljer stundtals över en som en obehaglig vinterkräkning, idag insåg jag att det är mindre än en vecka kvar till skolan börjar igen.

Vänta lite, måste plocka bort lite kräkbitar ur håret.

Okej så farligt är det kanske inte men jag är dålig på att njuta av ledigheter när jag vet att det snart är över och det ska jag baskemej bli bättre på år 2010. Ett annat nyårslöfte jag har är att lära mig tio fågelraser, ja du läste rätt, TIO stycken, det är en utmaning det. Några andra löften tänker jag inte ge för det bäddar bara för besvikelse och det är onödigt att producera fram sånt obehag när livet ofta per automatik fixar det åt en.

Jag lämnar mellandagsångesten och nyårslöften för ett ögonblick och koncentrerar mig på viktigare saker: Inom kort kommer årets bästa album och låtar koras här på bloggen. Håll utkik.

God fortsättning!


One down, nine to go.

1 kommentar:

  1. Kanske skulle lämnat mina perfekt vallade skidor hemma då, för här nere är det sommar. En blöt och regnig sommar.

    SvaraRadera