tisdag 13 januari 2015

Kerstin simmar

I ett svagt ögonblick har jag anmält mig till Vansbrosimmet. Tur för mig då att jag klär så himla bra i badmössa och simglasögon.

Instagram @barabaraberra

Idag var det dags för första simpasset i crawlkursen. Som vanligt när jag ger mig på en ny sportaktiviteter utgår jag ifrån att jag kommer vara bäst i gruppen, och det kommer alltid som en obehaglig överraskning att det finns människor därute som är bättre än jag. Jag var alltså inte bäst av kursdeltagarna men jag var heller inte sämst. Dessutom var jag den enda som hade vett nog att använda badmössa men också den enda i gruppen som lyckades tappa simglasögonen i vattnet och således fick simma i blindo större delen av passet. Tillslut hittade vi dom på havets botten (man kunde ju tro att simglasögon flyter men det gör de alltså inte).

Vi jobbade på att ligga som superman i vattnet och att sparka med höften. Det var otippat nog jättekul!

Nästa vecka spänner jag åt glasögonen lite extra och sparkar utav bara helvete från höften. Sedan kommer en rapport om det hela på den här så kallade countrybloggen.

4 kommentarer:

 1. Haha, jag utgår alltid från att jag är sämst o blir förvånad när de finns andra i gruppen som inte vågar doppa huvudet (eller tappar bort simglasögonen...)

  SvaraRadera
 2. Ja det var lite pinsamt. Jag var inte heller helt hundra på att jag verkligen hade dom på mig till att börja med, trodde ju inte att det var en fysisk möjlighet att de kunde glida av huvudet. Men har man ett lika stort huvud som en bebis så är väl allt möjligt!

  SvaraRadera
 3. Oj...jag trodde du hade lagt in en bild på Therese Alshammar.

  Lycka till med uppladdningen inför Vansbro! "Simma lugnt."

  SvaraRadera