söndag 27 februari 2011

melodifestivalen del 4

Denna vecka följde jag festivalen hemma hos päronen. De hade inte så mycket till övers för de deltagande stjärnorna. Jag tvingade dem dock att rangordna skiten. Mamma missuppfattade detta å det grövsta. En vann och övriga kom på delad sjunde plats???

Efter snabbreprisen konstaterade hon kort:

"Jag måste nog säga att jag tyckte allt var jättedåligt."

Luften gick ur mig litegrann i och med denna syrliga kommentar. Jag tycker dock till skillnad från min moder att det var en helt okej festivalkväll med festivalkvällsmått mätt. Allra bäst var Nicke Borg och hans fluffiga byxa. Love Generation var näst bäst enligt mig. Detta trots att deras dans var smärtsam att titta på. Bengtzing var som vanligt härligt hurtig med knallgul dress och dålig text. Lasse Stefanz var klart sämst. Pappa (som tydligen är en Lasse Stefanz-hatare) var uppriktigt förbaskad över deras deltagande. Jag ångrade för ett ögonblick att jag betalar tv-licens.

Borg och Bengtzing gick helt rätt till final. Love Generation och Linda Pritchard återses nästa vecka. Då är det andra chansen! Mina kära päron brände dock sina skepp som festivalbisittare och får INTE en andra chans.

4 kommentarer:

 1. Ar det Sigvard som hejar pa Linda Bengtzing (4e raden)?

  SvaraRadera
 2. Eller är det bloggerskan som fört in facit?

  SvaraRadera
 3. Duktigt av Sigge att tippa så bra då tycker jag

  SvaraRadera
 4. Det är en rar tanke att det är Sigges rad men det är helt riktigt bloggerskan som fört in facit.

  SvaraRadera