lördag 11 februari 2017

Ukerapport

Eftersom förra helgen bjöd på premiärfestivalresumé tänkte jag lite diskret hoppa över ukerapporten och hoppades att ingen skulle märka något. Men jag har blivit varse om att det finns ett par stackars satar därute som läser ukerapporten med sjukligt intresse.

Så här kommer en uppdatering. Vädret har gått från pissregn till strålande sol. Det var faktiskt sol över Lofoten i en hel vecka. Kanske är jordens undergång runt knuten för märkligare väderfenomen har man väl aldrig skådat. Nu är dock ordningen återställd, noll sikt och kraftigt snöfall.

På shoppingfronten har jag håvat in ett par skidor med päls under fötterna och det har redan hunnit bli fem turer med dem i de mytomsbundna spåren mellan Svolvær och Kabelvåg. Här har säkert tusentals svenska sykepleiers och annat bottenskrap fått sätta livet till. För dessa spår är så branta att till och med urinvånarna (som i regel saknar risktänk) plogar sig nerför stupen. Själv har jag förnedrat mig med att ta av mig skidorna och gå ner.

Igår var jag på after work med jobbet. Vi gick direkt till krogen efter jobb och eftersom ett dagsverk är gjort redan klockan 15 i det här magiska landet kom man hem kring klockan 8 på kvällen och var överförfriskad till ingen nytta. Ändå lite smart eftersom bakfyllan då inträffar medan man sover.

Jag har också haft turen att få skåda ett par riktigt flotta norrsken. Se här bara!
Tack för mig.

1 kommentar:

  1. Så vackert med norrsken! Längtar efter nästa mellorecension.

    SvaraRadera