lördag 4 februari 2017

Melodifestivalen 2017: Deltävling 1 Göteborg

Är ni født sensitiv, som stackars Märtha Louise av Norge, så har ni två jobbiga månader framför er. För nu är mellosäsongen här. Jag klarade mig igenom deltävling nummer ett med två Nordlands Pils som jag svepte som shots. Ni sensitiva får kanske dra ur tv-jacket ett tag eller bara rycka upp er.

Programledartrion skötte sig helt okej. De var i alla fall inte jättejobbiga att lyssna på vilket är vad mina krav kokat ner till efter oceaner av gaphalsar genom åren.

Så till musiken. Som vanligt var flera av bidragen under all kritik. Charlott Perellis låt sopade banan med de andra just i den grenen. Herre min Je alltså, hur kan man ha så dåligt omdöme att man kliver upp på scenen och "river av" en sådan låt?

I övrigt var det mesta bara en smet av oljud. Ace Wilder och Nano gick rättvist vidare då deras låtar faktiskt inte skar i öronen. Nanos låt var till och med ganska bra vilket blir kvällens bästa betyg.

Nästa vecka drar mellotåget till Malmö. Jag kommer vara där in spirit och sedan kommer jag urinera på hela spektaklet här på er favoritblogg. Vi ses då!

Glad, gladare, Clara Henry.

2 kommentarer: