söndag 8 december 2013

Söndagsmys deluxe! Luna Green live på lilla scenen

I ett snötäckt Växjö tassade jag och Frida iväg till favoritkrogen Kafé de Luxe. För underhållningen stod ikväll unga stjärnskottet Luna Green som i dagarna släppt sitt debutalbum.

Stämningen inne på deluxe var myspysig värre. Folk drack kaffe och lufsade runt i mjukisbyxor. Man vi drack bärs så klart, vi är ju inga kärringar!

Spelningen började sedan något trevande. Luna väste fram sin musik och ackompanjerade det hela med en harpa. Det var säkert rätt så fint men tyvärr omöjligt att höra i sorlet av alla högljudda smålänningar. Det var högst oklart om spelningen verkligen börjat eller om det var ett så kallat sound check. Efter ett par låtar släppte hon harpan och kom in i matchen, hon drog fram en gitarr och trots att hon inte var någon superkompetent gitarrist så lyfte underhållningsnivån avsevärt.

Det hela var snabbt över, efter en knapp halvtimme var saken biff och Luna lämnade den lille scenen. Det kändes lite som man snuvades på konfettin, hon hade ju precis kommit igång. Ändå en helt okej spelning. Luna hade dock gjort sig bättre inför en publik som inte överröstat henne.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar