tisdag 16 juli 2013

Spotifylista: Sommar 2013

Ni har säkert gått och gruvat er länge på vad jag lyssnar på i sommar. Men nu kan ni sluta med det för här ger jag er sommarens spotifylista. Jag kommer säkert slänga in ett par fina bitar till så det är väl lika bra att ni "follow" listan. Ett litet klick här på länken bara!

Sommar 2013


3 kommentarer:

  1. Otroligt praktiskt med såna här listor,bara att tanka och köra liksom.Lyssnade igenom och hittade en hel del trevligheter.Har fastnat lite för den där KT Tunstall,känns som en lite udda fågel men väldigt intressant i mina öron.Och jag ser minsann att bloggerskan har plockat med mitt lilla tips med Georgette Jones ! Inte utan att man rättar till stetsonhatten och sträcker lite på sej :)/Göran i norrland.

    SvaraRadera
  2. Tror förresten jag vågar mej på ett enda stort tips när det gäller Georgette Jones.I mina amatörlyssnaröron är hon en kvalitetssångerska.Kul att hon börjar sätta fart på artistkarriären(undrar om hon är tjänstledig från sjuksköterskejobbet nu?).Tycker det finns en hel del gott att lyssna på från hennes tre album te.x.Låten"Strong Enough to Cry"som jag tycker är finfin./Göran igen.

    SvaraRadera
  3. tack för den fina listan kärran. går varm i countrybilen nu. har du lyssnat på she & hims nya? bästa låt: ive got your number son

    SvaraRadera