fredag 8 januari 2010

fredagsmys - country music awards 2009

I veckan som gick sändes den årliga countrygalan på televisionen. Hoppas ni tittade. Den spelades in i april förra året i Nashville.
Tramsmajan Taylor Swift (sorry Taylor, det är inget personligt, men det är jobbigt när folk är 19 år och så jä--a duktiga) kickade igång kvällen med ett märkligt nummer som innehöll både möbelkastning och pole dancing, jag anar ett psykbryt á la Britney inom en snar framtid. Värdparet Brad Paisley och Carrie Underwood (för andra året i rad) intog sedan scenen och var faktiskt ganska roliga när de med glimten i ögat hånade diverse countryartister och annat löst folk. Därefter blev det en slibbig blandning av whiskey och våfflor, som Brad Paisley uttryckte det, Kid Rock intog scenen. Han nominerade låtarna till årets singel. Lady Antebellum vann med I run to you. Och sedan blev det ytterligare pausunderhållning med Paisley och Underwood och så rullade kvällen på. Det var en salig blandning av trams och musik. Dessutom dök ett obehagligt tredje tema upp, ovårdade karlar. Se bara på dessa tre (Kid Rock, Zac Brown och Jamey Johnson).

Zac Brown är dock förlåten för han och hans band firade av en hejdundrandes show när de rev av den gamla klassikern The Devil Went Down to Georgia. Det var kvällens höjdpunkt. Kolla den på youtube.

För mer info om vilka som vann i de olika kategorierna, bilder med mera - gå in på http://www.cmaawards.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar