söndag 24 februari 2019

Melodisfestivalen 2019: deltävling 4 Lidköping

Gårdagens deltävling var kanske säsongens sämsta. Varken programledarna, artisterna eller jag var på bettet. Men man slapp i alla fall Kodjo Akolors genomvidriga tonläge. Han var förpassad till någon dagisgrupp. Jag tittade så okoncentrerat att jag inte förstod varför.

Musiken så. Rätt nummer gick vidare. Även om John Lundvik patologiskt glada uppsyn stör mig något enormt. Låten är tusen gånger bättre om man slipper se den frälsta sektledaren. Och nu när alla deltävlingar är avverkade finns allt på Spotify utan synintryck!

En annan som visst kunde sjunga var den lille sparven från min hemstad. Linköpingssonen Bishara bjöd på riktigt smörig pojkbandspop. Låt oss bara hoppas att resten av kroppen växt ifatt hans långa armar till finalen om två veckor. Att ha en anatomi som Iprenmannen tror jag kan ligga honom i fatet bland de internationella jurygrupperna.

I övrigt var det inte mycket att hurra för.

Så nu när vi hört alla bidrag kan vi konstatera att Omar Rudberg bjöd på årets bästa låt men han gick som bekant inte ens till andra chansen.

Nästa vecka ska vi till Nyköping för att se vilka som blir lucky losers. Sen är det bara finalen kvar att genomlida. Håll ut!

Hjälper oftast bättre än två receptfria tabletter med paracetamol till exempel alvedon vid huvudvärk mensvärk och tandvärk.

2 kommentarer:

  1. Trevligt om du kommer till Linkan, men lucky looser håller väl till i Nyköping?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej men så observant av dig. Hade kunnat svära på att de sa Linköping. Reviderar text omedelbums!

      Radera