onsdag 6 maj 2015

Vårruset 2015

För tillfället är det helt tort på countryfronten. Så jag tänkte att jag under tiden istället kunde redogöra för mitt torftiga liv. Idag sprang jag till exempel vårruset. Ett 5 km lopp runt anrika växjösjön för enbart kvinnor. Som vanligt när kvinnor samlas vid den här typen av aktiviteter kan man räkna med utdelning av gratis inkontinensskydd.

Man får också glädjen av att trängas med löpare som inte för sitt liv kan förstå instruktionen "gå till höger, springa till vänster". Jag var bra sugen på att knuffa ner ett par av dem i växjösjön men jag behärskade mig då det var så mycket vittnen överallt.

Efter loppet bjöds det på medalj och picknick och sen åkte alla hem till sitt.

Duscha efter idrott är för losers.

Tycker ni det är kul med mitt sportliga liv så kan jag glädja er med att den mycket populära serien "Kerstin simmar" snart återkommer till bloggen då jag anmält nig till ytterligare en simkurs. Denna gång handlar det om utomhussimning.

4 kommentarer:

 1. Oj, sicken hurtbulle du är minsann. Bra jobbat (att motstå att knuffa ner slöföcker i sjön alltså ;) )!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Var så mogen att jag inte fokuserade på det. Ganska långsamt i och med att det bar feta bromsklossar längs hela vägen.

   Radera
  2. Haha, det är just av den anledningen jag vägrar medverka vid detta lopp! Men om vi är två som nästa gång knuffar ner slöfisar i vattnet kan vi ju alltid skylla på varann - det brukar funka i vårt land��

   Ni som inte känner mig- jag SKOJAR. Jag fortsätter vägra Vårrus så var lugna.

   Radera