söndag 2 mars 2014

Pop: Skylar Grey - Don't Look Down

Jag har fastnat litegrann för amerikanska popstjärnar Skylar Grey, som vanligt när det gäller populärmusik är jag sist på bollen. Hennes stora genombrott skedde väl i samband med att hennes dunderhit "Love The Way You Lie" hamnade på Eminems och Rihannas läppar. Detta var 2010 men Skylar eller Holly Brook Hafermann som hon föddes till att heta släppte sin debutplatta redan 2006 men då gick hon under namnet Holly Brook kort och gott.

Hennes senaste platta Don't Look Down släpptes i fjol och bjuder på svängig pop. Här haglar hitsen och även om det inte direkt är något unikt med Skylars musik så har hon ändå något visst tycker jag. Hon sjunger fint och blandar upp de lugna bitarna med mer fartiga toner på ett bra sätt. Tydligen krävs det inte mer än så för att få en gammal countrybloggerska på fall.

Mina favoritspår: "Back From The Dead", "C'mon Let Me Ride", "Pulse", "Clear Blue Sky", "Shit, Man!" och "White Suburban"

 
 
Miss för guds skull inte heller hennes avskalade versioner av "Love The Way You Lie" och "Coming Home - Part II" (som ju blev en hit med den här töntiga rapparen Diddy som byter namn lika ofta som en annan byter underkläder) .
 
Skylar finns på Spotify så klart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar