lördag 8 mars 2014

Ett meddelande från pizzaombudsmannen (det är jag som är pizzaombudsmannen)


Igår handlade jag pizza. Klockan var strax efter sju på kvällen och det var fredag. Jag var så att säga inte den enda människan i byn som köpte pizza just då. Men det skulle visa sig att jag var den enda människan med lite hyfs, livsrutin och sunt förnuft.

På pizzerian ringde telefonen i ett, alla skulle ha pizza NU! Och folk vällde in en efter en. Flera av dem fick säkert vänta en hel kvart på sin pizza, dyrbar tid som ju aldrig kommer igen. Tydligen hade ingen av alla pizzasugna förstått att det var fredag och att pizzabagarna kanske hade fler pizzor att baka en just deras pizza.

Stirriga blickar utbyttes inne på pizzerian, folk blev mer och mer otåliga. De ställde sig upp, tittade ängsligt mot ugnen, satte sig igen och så höll de på. Man kunde tro att de väntade på sin förstfödde.

Så jag vill bara säga till alla er jobbiga människor som befann sig på en viss pizzeria i Växjö innerstad igår mellan klockan 19.00 och 19.20. BAKA ER EGNA JÄVLA PIZZA!

Med vänlig hälsning Pizzaombudsmannen

1 kommentar:

  1. Du har så rätt, därmed inte sagt att jag inte skulle kunna stressa upp mig. Men lika sant som att tiden inte kommer tillbaka så kommer det ju ny hela tiden :) (åtminstone för de flesta av oss)

    SvaraRadera