lördag 2 mars 2013

Andra chansen i Karlstad

Då var det spikat! Sveriges bästa Anton Ewald gick vidare till final med sitt härliga sång- och dansnummer. Och jag slapp dricka urin!* Med sig till final fick han den forne idolfinalisten Robin Stjernberg. Hans låt är ju också relativt grym även om rösten där lät lite svajig. Dessutom hade han en besynnerligt ful kostym. Till och med min gamle far som ju är ett riktigt modelejon (haha!) tyckte han borde dragit på sig nåt som satt snäppet mindre illa.

Ful kavaj. Fin låt.
Övriga startfältet höll också mycket hög musikalisk klass. Caroline Af Ugglas låt är ju vansinnigt vacker men lite svårsmält. Två andra favoriter var Erik och Tones härliga baktaktspop och Kakornas svulstiga flaggvisa.

Peter Jöback sjöng fint i pausunderhållningen även om ett sådant pretentiöst nummer kändes högst opassade på ett schlagergolv. Gina och Dannys nummer med Jedward var okej men lite uddlöst. Det var lite av en besvikelse eftersom man vant sig vid att deras tramsande är lördagkvällens höjdpunkt.

Nästa vecka är det final. Då hejar jag på Louise Hoffsten, enda kvinnan i startfältet. Sen är det jag som ansöker om posten som ny jämställdhetsminister.

* Se inlägget från förra veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar