onsdag 31 augusti 2011

tjockast tv vinner

Min tv i profil.
Jag tittar mycket på tv. Ingen mening att hymla om det. Jag har dessutom mycket tv att titta på då min tv kanske är världens tjockaste. Men det var inte alls min tv´s midjemått detta skulle handla om.

Jag ville bara reflektera lite kring tv-program jag sett på sista tiden.

True Talent
Höstens stora grej inom showbiz. Jag är en så länge måttligt imponerad. Hela grejen med att man bara ska fokusera på rösten är så överdrivet att man oundvikligen blir helt besatt av hur folk ser ut. Artisteri har väl dessutom aldrig gått ut på att kunna sjunga så läckra toner som möjligt. Det gäller ju att vara en läcker människa också med lite stil och finess. Fullkomligt naivt att påstå något annat i ett modernt i-land år 2011. Pernilla och Körberg tycker jag ändå gör ett bra jobb. Danny kommer jag aldrig ha någon respekt för så länge han envisas med att ha sina pösiga byxor instoppade i strumporna som en annan 13-åring.

Jag är min egen Dolly Parton
Såg denna dokumentär igår kväll. Otroligt härligt segt tempo filmen igenom, stundtals helt utan handling. Jag gillade det upplägget. Se den på svt play om ni har 95 minuter över som ni inte vet vad ni ska göra med. Uppmärksamma gärna Helana Josefssons otroligt märkliga dialekt/röst. Trodde hon skämtade länge in i filmen men förstod tillslut att det de facto är sådär hon låter. Men missa för guds skull inte hennes heliumduett i slutet av filmen, kanske det raraste jag någonsin sett.

Arkitekturens pärlor i Go Kväll
Jag hade ju tänkt bli arkitekt men istället blev jag sjuksyrra, där var det något som gick rysligt fel. Hur som helst, jag gottar mig gärna i hus och gör ni också det kan jag varmt rekommendera arkitekturens pärlor på SVT. Denna säsong ska fina byggnader i nordens huvudstäder dissekeras och överanalyseras. Idag handlade det om nya konserthuset i Reykjavik. Ett mäktigt bygge onekligen. Se senaste Go Kväll här.

1 kommentar:

  1. läcker tv. Gillar att du även behållt den gamla antennmetoden. Skarp bild är överskattad.

    SvaraRadera