måndag 5 april 2010

påsken 2010

Jesu död och uppståndelse firades i år i metropolen Virserum. Där roade vi oss med god mat, godis i stora lass, moonwalking, fågelskådning och bergsbestigningar. Dessutom hann vi med ett besök till smålands San Francisco, Högsby. Jag gillar den byn starkt, extra härlig är den när hundratals löparnördar har samlats för att springa något slags stadslopp. Årets första glass intogs också.

Äggjakten gick som vanligt fruktansvärt dåligt för mig. Jag slösade på tok för mycket tid med att leta i fel rum. När sammanbrottet var nära fick jag ledtråden att ägget finns någonstans i ett rum som börjar på H (hallen). Tillslut hittade jag äggfan i ett racketfodral.

På påskafton åkte jag hem för att hinna med förfest och utgång. Ett virus hade då drabbat mig och jag kände mig väldans trött och svag på vägen dit. Min plan var att skrämma iväg viruset med en hejdundrandes fylla, mission not accomplished. På söndagen vaknade jag totalt kraftlös, jag förflyttade mig mellan sängen och soffan och där låg jag sedan.

Så mycket country har det inte blvit under helgen men när krafterna återvänder ska det bli bättring. I veckan som gått har ju bland annat Gretchen Wilson och Alan Jackson släppt nya album. Vi hörs!

4 kommentarer:

 1. varför ingen bild på moonwalkingen? Jag vet att det finns

  SvaraRadera
 2. Härligt! Jag tycker det ser ut som en moonwalk på sista bilden? Eller är det påsk-dansen som du utövar :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fin liten blogg!
  Tänkte bara ge tips på några artister som saknas.... alissin krauss och the steeldrivers bla. Steeldrivers liknar zack brown band en aning:)

  MVH, en annan galen country tjej.

  SvaraRadera