söndag 23 juni 2019

Kerstin VM-bloggar!

Matchreferatet från torsdagens gruppfinal mot USA utgår eftersom det var det sopigaste jag sett. Gerhardsson valde att peta in ett gäng nya förmågor eftersom "stjärnorna" behövde "vilas" inför avancemanget som redan var säkrat. 

Sedan när klarar inte elitidrottande fotbollsspelare att spela match två gånger i veckan utan att gå sönder? De har väl som heltidsjobb att träna upp sina kroppar till att klara av just fotbollsspel? Eller vad gör de hela dagarna?

Skämmes Gerhardsson som snuvade oss fotbollsfantaster på en fantastisk landskamp mellan två stornationer. USA hade kanske varit en för stor mumsbit oavsett startelva men att ge bort poängen till motståndarna är ovärdigt ett landslag. 

Även om Sverige nu tråcklar sig vidare så har de redan förlorat i min bok. Man spelar VM var fjärde år, då spelar man för vinst i alla matcher. Annars kan man lika gärna skaffa sig ett vanligt pisskneg som vi övriga.

Imorgon möter vi Kanada. Vi kan ge oss fan på att de vilande spelarna nu kommer in och helt tappat momentum och gör självmål eller kissar på sig eller nåt.

Väl mött i eftersnacket på den här så kallade countrybloggen!

Sober tränarlook får man ändå ge honom.

1 kommentar:

  1. Klockren analys som vanligt!(men du behöver nog fundera ut en bra förklaring ifall de råkar vinna över Kanada)

    SvaraRadera