fredag 30 december 2016

Årets låtar + Honorable mentions

Jag slapp i år besväret med att knopa ihop en lista på årets bästa låtar då Spotify redan gjort det åt mig. (Här får ni också dras med låtar som jag bara lyssnat en massa på, som inte alls har med 2016 att göra reds. anm.).Har ni också fått en sån här fin lista av Spotify? Eller tillhör ni den lägre stående människoarten som får göra egna musiklistor? Oavsett vilket skulle jag bli väldigt glad om ni delade med er av era favoriter från det gångna året.

Innan vi drar ett streck över musikåret 2016 vill jag nämna ett par plattor som hamnade utanför topp 15 på grund av att de diskvalificerats av olika anledningar. Till exempel har vi ett gäng som kom redan 2015 men som jag/Sverige upptäckte först i år:

Sondre Justad - Riv i Hjertet

Kristin Diable - Create Your Own Mythology

Kelsea Ballerini - The First Time

Todd Grebe & Cold Country - Citizen

Dessutom bjöd Joy Williams på akustiska versoner av sju av spåren från fjolårsplattan Venus vilket blev väldigt lyckat.

Mina nordnorska vänner i bandet Hjerterå förtjänar också ett hedersomnämnande i och med sin platta Balladen om Jonny og Jeanette. Den bestod dock bara av åtta spår och då kan man inte riktigt tävla i grenen bästa platta.

Det var musikåret 2016. Nu firar vi nyår på östgötaslätten och sedan ser vi fram emot 2017.

Gott nytt år!

Mitt nyårslöfte blir att dricka fler Desperados.


1 kommentar:

  1. På många sätt kan äventyrsportens fake rolex anda knytas till varumärkets stolta samarbete med NHLPA. Sidney Crosby från Pittsburgh Penguins har fake Rolex upptäckts med en NORQAIN-klocka vid flera tillfällen och schweizisk professionell ishockeyspelare rolex replica Roman Josi, nuvarande kapten för Nashville Predators, är en stolt varumärkesambassadör Rolex replica och entusiast för NORQAIN. Anslutningen är inte begränsad till varumärkesambassadörer, eftersom Stanley Cup-vinnaren och den schweiziska rolex kopia ishockeylegenden Mark Streit sitter i styrelsen för NORQAIN och ansvarar också för varumärkets affärsutveckling i Nordamerika. replika klockor Med tanke på framtiden vill det ungdomliga varumärket se till att den långa historien rolex kopior och rötter inom urmakandet (som diskuterades i den här artikeln som introducerar NORQAIN), liksom input från sportorienterade Rolex kopior människor som Mark Streit, båda är hävstångseffekter.

    SvaraRadera