torsdag 3 april 2014

Feivel live på Kafé de Luxe

Igår var det dags för ännu en spelning på den lilla krogen på Sandgärdsgatan i Växjö innerstad. För att slippa betala inträde var vi där tidigt och passade på att ha ihjäl tiden med att klämma den goda burgaren och ett gäng öl. Tydligen var det också någon slags filmvisning i källaren med ett feministiskt tema, jättebra initiativ verkligen men en flicka måste ju äta så det fick va.

Mätta och goa klev vi så småningom ner till den stora scenen där kvällens spelning gick av stapeln. Feivel består av sångaren Elin Hörberg och ett gäng andra bandmedlemmar. Tydligen var gårdagens gig bara deras andra någonsin, och med det i åtanke så gjorde de ju ett bra jobb.

Problemet är bara att jag personligen avskyr den här typen av musik. Jag tål verkligen inte artister som står på en scen och väser fram ljud (istället för att sjunga) och dessutom blundar sig igenom typ hela spelningen som att det vore nån slags gudstjänst.

Förutom musiken tycker jag dock själva bandet verkar va ett ganska härligt gäng och mellansnacket var inte alls så krystad som det kan vara. Gullig video har de gjort också.För att summera: Inte alls min musikaliska kopp av te men ändå en trevlig afton på kvarterskrogen.

1 kommentar: