fredag 28 september 2012

Fredagsmys med Tift Merritt

Texasfödda singer-songwritern Tift Merritt har släppt en ny platta i dagarna. Det egentliga releasedatumet är dock 2 oktober men albumet florerar redan på spotify så det är ju lite konstigt.

Jag har inte lyssnat så värst mycket på Tift (sött namn) innan och det verkar ju ha varit en stor miss. Traveling Alone som nya plattan heter bjussar på sköna, mestadels lugna melodier. Det är en mix av country, americana, folk och lite rockiga toner här och där. En fantastisk musikblandning med andra ord! Och Tift sjunger vansinnigt bra, låter ganska lik allas vår favorit Emmylou Harris.

Titelspåret "Traveling Alone" är nog bästa låten men jag har bara svept igenom albumet en lyssning så vad vet jag egentligen.

4 kommentarer:

  1. En av låtarna påminner om Jöbacks Anna Lindh sång. Håller du med? Låt tre,drifted apart..../ mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skarp iakttagelse. Versen framförallt är väldigt lik. Fin låt hur som helst!

      Radera
  2. Ojoj, finns den redan ute. Det blir att lyssna på nu direkt. Tift är en personlig favorit sedan hennes debutplatta "Bramble Rose" som är kanon. Dessutom är hon dessutom väldigt trevlig och rolig.

    SvaraRadera
  3. Citizen designade rolex kopior Cal. F950 för att vara en resenärs följeslagare - en ledsagare som är lågt underhåll. Rörelsen klockor kopior driver sig via Citizen's Eco-Drive-ljuskraftsproduktionssystem med specialkonstruerade fotovoltaiska rolex klocka kopia celler som är visuellt dolda under ratten. Med tanke på att klockan automatiskt kan uppdatera sig fake rolex själv med GPS-signaler, har användarna några alternativ för att återställa tiden när som helst. De kan manuellt fake Rolex synkronisera med GPS-signaler när som helst, eller de kan manuellt justera sin nuvarande plats med listan över rolex replica referensstäder på ratten och klockan kommer omedelbart att justera visningstiden. Även utan rolex kopia GPS-tidssynkronisering, Cal. F950-rörelsen är exakt till inom fem sekunder per replika klockor månad och tar bort bördan att ställa in eller ladda en Satellite Wave GPS F950-klocka - som ett verktyg finns det bara för att vara fake rolex användbart för bäraren. Denna version råkar också framställas med en skönhet och hållbarhet avsedd att motstå
    fake Rolex blekning.

    SvaraRadera