söndag 9 december 2012

Blake Shelton - Cheers, it's Christmas.

Nu är det snart jul som ni kanske märkt. I år har det varit lite dåligt med intressanta nya julplattor tycker jag men en som jag ändå uppmärksammat är Blake Sheltons Cheers, it's Christmas.


Egentligen är inte plattan banbrytande eller extraordinär på något vis men det är en seriös julskiva av en av countrysvängens starkaste lysande stjärnor och då blir det ju bra per automatik.

Många klassiska jullåtar återfinns på skivan som "White Christmas", "Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!", "Winter Wonderland" och "Blue Christmas". På den sistnämnda är tjejerna från Pistol Annies med och jammar. Gästspel görs även av Reba McEntire, Kelly Clarkson, Michael Bublé och Blakes maka Miranda Lambert bland andra. Det är framförallt de här duetterna som är plattans stora behållning. Allra bäst är "Oklahoma Christmas" med Reba och "Jingle Bell Rock" med Miranda.

Världens finaste jullåt "The Christmas Song" finns såklart också med. Men här måste jag meddela att Toby Keith gör den betydligt bättre, sök upp den på Spotify.

Blake Shelton har föga oväntat gjort ett helt okej julalbum.

Bäst: "Oklahoma Christmas", "Jingle Bell Rock", "There's A New Kid In Town"

1 kommentar: